Det er simpelt og sikkert at sælge dit guld online

Sådan kan du sælge dit guld online

Nordisk Guld har gjort det nemt og simpelt at sælge dit guld. Du kan vælge at sende dit guld til Nordisk Guld, som vil betale for pakkelabel og forsikring af dit guld under forsendelsen. Når Nordisk Guld har modtaget dit guld vil det blive værdisat efter karat og guldpriser, og dette pristilbud vil du så modtage. 

Når du har accepteret tilbuddet vil pengene blive udbetalt direkte til din konto. Der er ingen fortrydelsesret på salg af dit guld – du fraskriver dig denne når du accepterer salget. Grunden til dette er simpel: Guldet vil højst sandsynligt blive smeltet og omformet, så det er ikke muligt at fortryde dit salg.

Sådan fastsættes dit gulds pris

Nordisk Guld køber dit guld til en god pris, som følger verdensmarkedets priser. Du kan altid holde dig opdateret på guldpriser ved at gå ind på deres hjemmeside Sælg guld. Her finder du en tabel, hvor du kan indtaste dit guld i vægt, afhængigt af karaten af dit guld. Herefter får du en totalpris på din mængde guld. Prisen opdateres i realtid med verdensmarkedets guldpriser. 

Udover at følge verdensmarkedets priser holder Nordisk Guld også øje med danske priser på guld og sørger altid for at give den bedste pris sammenlignet med andre udbydere. Denne garanti kan du derfor tage med dig, når du vil sælge dit guld, da du ved, at du har at gøre med den bedste pris i Danmark.

Prissættelsen af guld afhænger altid af vægten af guld, karaten af guld og markedets priser.

Sådan har guld haft værdi gennem tiden 

Igennem tiden har guld været et værdsat materiale, som har været anvendt til mange forskellige produkter og formål. De fleste forbinder nok guld med smykker, mønter eller værdigenstande, men igennem tiden har det også været anvendt til andre artefakter, våben og forskellige former for valuta. 

Guld er tillagt værdi på grund af dets fleksible natur og flotte farve. Guld kan nemlig smeltes og omformes, hvilket giver mange muligheder for anvendelsen af guld. Derudover har den flotte gyldne farve også spillet en central rolle i værdiansættelsen, da den er unik og flot til udsmykning, samt stærk i dets natur. 

Guld er et ædelmetal, som udvindes i begrænsede mængder hvert år. Denne begrænsning fastsætter guld som et værdifuldt materiale, da det ikke findes i store mængder i naturen. Denne værdiansættelse kan komme dig til gode, da dette betyder, at du kan sælge dit guld og få en god pris for det. 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *