Kom i dit livs form i 2021

Vil du i dit livs form i 2021? Så er der her en del råd at hente!

Først og fremmest vil jeg introducere dig til det fantastiske træningsudstyr som Masterfit TP500 crosstraineren her får du nemlig muligheden for effektivt at forbrænde en hel del kalorier derhjemme. Uden du behøver at bruge vejret som en dårlig undskyldning for at komme ud og løbe en tur. 

Men hvilke råd er der ellers at hente? 

Udover at du kan købe en masse fantastisk træningsudstyr på Nettofitness.dk, så kan du også fokusere på kosten, for det er her du kan spare en del kalorier og med et kalorieunderskud kan du tabe en del fedt, hvis det er målet. 

En kostplan være en hjælp for dig, som vil nå dine mål. Alle ved hvad der er sundt og usundt, vi får ofte smidt i hovedet, at grøntsager er sunde og junkfood er mindre sundt. Men det handler om kalorier ind og kalorier ud og altså mængden af mad og aktivitet. Derfor så download en god tracking app og få styr på, hvad du indtager i løbet af en dag. Det er vigtigt at få en masse grøntsager ind, de indeholder fibre og mætter mere. Protein er også vigtig, for protein er med til at gøre, at du bygger muskler op og mætter, hvilket gør at du i sidste ende vil spise mindre, end hvis du f.eks. blot indtog en pose chips som nærmest ikke mætter. Det sunde fedt er også vigtigt, få det fra en avokado, da den også indeholder fibre og mætter mere. Derudover indeholder avokado E-vitamin og er genialt til dig, der også gerne vil stramme op og have en flot hud. E-vitamin hjælper nemlig på hud og spændstighed, og hvem elsker ikke en god guacamole? Jeg tror de fleste godt kan lide mexikansk mad. Så lav evt. en fuldkornswrap med kylling, grøntsager og guacamole, så glemmer du jo næsten helt at du er på kur. 

Man kan finde mange lækre madplaner og ideer til lækker og sund mad, ved blot enkelte søgninger på nettet. Drik nok vand og drop flydende kalorier som Cola og alkohol for en periode. 

Spørg dig selv hele tiden, hvad du gerne vil opnå med dit vægttab, på den måde opdager du konstant, hvorfor du gør som du gør. Der er sikkert mange ting som du drømmer om, og du ser måske dig selv anderledes og med en udstråling af god selvtillid når de 5 kg. er tabt. 

 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *