Tips til fitness på legepladsen

Tilhører du den del af befolkningen, der har fået børn? Så kan det godt nogle gange være svært at finde tid til at dyrke egne interesser såsom at få noget motion og få dyrket noget fitness – i hvert fald hvis dine børn stadigvæk ikke er så store.

Men det er der heldigvis råd for.

Det står nemlig så fordelagtigt til, at der er ét sted, nærmest alle børn elsker at befinde sig. Og det selv samme sted er super duper egnet til at lave fitness på.

Det er nemlig legepladsen. 

Her får du et par af mine råd til, hvordan du kan udnytte tiden på legepladsen sammen med de små unger, og samtidig få styrker din krop og trænet den godt igennem

Brug redskaberne

Der er typisk masser af redskaber på en legeplads, som kan bruges til at træne med. Ofte vil du finde et klatrestativ, hvor du kan styrke hele kroppen ved at klatre rundt sammen med dit barn. Måske er der et stativ til armgang, hvor du kan få trænet armene godt igennem.

På min lokale legeplads er der også stative, som børnene kan bruge til at hænge på hovedet ned fra. Men de stativer er også super egnene til at lave armbøjninger på.

Er dit barn mere til at gynge, så skub gyngen skiftevis med den ene og den anden arm. Og måske kan du lave en squat imellem hvert skub

Træn balancen

Balane er også en relevant del af din træning, og balanceøvelser kan desuden hjælpe dig til at styrke din core. Derfor er det bare med at kaste dig ud i de mange balanceøvelser, som en legeplads typisk indbyder til.

Vil du gerne have lidt ekstra fat i lårmusklerne, kan du i øvrigt finde en bænk eller en anden forhøjning og hoppe op og ned herfra.

Leg fangeleg

Når du har fået styrker musklerne i overkroppen og overkroppen, er det tid til at få pulsen op. Og her er legepladsen også et genialt sted. Det er oplagt at kaste sig ud i en leg såsom fangeleg, hvor du får rig mulighed for at løbe rundt og få pulsen op. Du kan også skubbe dit barn, hvis han eller hun er ude at køre i mooncar.

Det er højst sandsynligt ikke ligefrem nødvendigt at tage kosttilskud efter din træning på legepladsen. Men er det noget, du insisterer på alligevel, så kan du for eksempel tage et kig på siden her: køb kreatin her

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *