Sådan skaffer du luft i din hverdag

Er du en af de mennesker der oplever en travl og ofte hektisk hverdag? Kan du ikke altid få alt til at gå op i en højere enhed? Og føler du altid at du aldrig helt har nok timer i døgnet til at få styr på alt det du skal? Bare rolig. Du er ikke alene.

Mange mennesker oplever hektiske hverdage hvor man kæmper for at få tid til det hele. Dette betyder desværre ofte for de fleste at de ender med at gå på kompromis med nogle ting. Det er almindeligt kendt at man gerne vil sørge for at man selv og ens familie for en sund og varieret kost, men det er desværre her at de fleste først går på kompromis.

RetNemt

Og det er her at RetNemt kommer ind i billedet. RetNemt er nemlig til dig der ikke ønsker at bruge alt for meget tid i køkkenet, men som samtidig heller ikke vil gå på kompromis med den sunde livsstil og de gode råvarer. Det er til dig der tænker over hvad du spiser men som bare ikke har hverken tiden eller lysten til at lave mad selv.

Her har du nemlig muligheden for at vælge ikke mindre end 12 forskellige typer af måltidskasser der alle har fokus på noget forskelligt og indeholder diverse råvarer, opskrifter og fokuspunkter. Der er noget for en hver smag og samtidig får du råvarer og mad leveret som vil komme til at tage dig fra mellem 15 og 30 minutter.

Forskellige måltidskasser

For at gøre det en anelse mere overskueligt kan du finde nogle af de typer af måltidskasser som tilbydes:

 • Familie kassen er den der er mest beregnet til børnefamilier. Her bliver der taget højde for at det er de mere klassiske danske retter som falder i god jord hos de yngre såvel som de ældre.
 • Hvis du er mere til at få smagt på forskellige kulturer og herved udvide din madhorisont er den Eksotiske måltidskasse noget for dig.
 • Quick er til dig der ønsker den nemmeste mad løsning du overhovedet kan finde. Det tager blot 15 minutter at gøre maden klar til servering.
 • Hvis du har lyst til at prøve at leve mere plantebaseret eller i det hele taget bare spise mindre kød, så får du gennem Vegetar kassen muligheden for dette.

Så hvis du er klar til at lade RetNemt sørge for at du kan bruge din tid på andet end at stå i køkkenet så er alt du skal gøre at følge linket. 

Categories:

8 svar

 1. Ida N. siger:

  Fitnessbladet.dk Hej, Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 🙂 Kærligst. Ida

 2. Oscar P. siger:

  Hej Fitnessbladet.dk
  Helt vildt godt 😉 Fortsat god aften, Oscar P.

 3. Anton T. siger:

  Fitnessbladet.dk Kære,
  Hvor ofte udgiver i nyheder?
  Venlig hilsen

 4. Alfred H. S. siger:

  Fitnessbladet.dk – Hullehøj, Det er bare lækkert! Alfred

 5. Hannah V. siger:

  Hej
  Hvem siger det?
  Venligste hilsner fra, Hannah V.

 6. Olivia A. H siger:

  Konge artikel, Fitnessbladet.dk I kommer ikke med så mange artikler for tiden?
  De kærligste hilsner, Olivia

 7. Isabella H. H siger:

  Fitnessbladet.dk Heej,
  Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. Dbh. Isabella

 8. Frederik X. siger:

  Fitnessbladet.dk Hej,
  Det sku meget fint 🙂
  De bedste hilsner. Frederik X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *