Hvad er parterapi og hvad indebærer det?

 

Der kan være mange årsager til at man som par vælger at gå til parterapi. Parterapi kan hjælpe ens forhold på vej ved læren af bevidst dialog og opbygning af tryghed og tillid, der kan bidrage til at du og din partner finder romantikken igen.

Men hvad er parterapi og hvad indebærer det egentlig?  

Til tider er det udfordrende at være i et parforhold. Udfordringerne kan være af forskellig karakter, og kan rumme alt fra uoverensstemmelser og skænderier, manglende gnist, utrilfredsstillende sexliv eller utroskab. Uanset om man har været i et langvarigt forhold eller er nyforelsket, kan udfordringer forekomme, og oftest uforventet. Disse kan dog løses med effektiv og hensigtmæssig kommunikation, så længe begge parter er indstillede på at give sig hen og på at give forholdet en chance. 

Parterapi er tilrettelagt som en samtale mellem dig og din partner, hvor parterapeuten har til opgave at guide parret. Målet med parterapi er at styrke en gensidig forståelse, dialog og tilknytning. Parterapeuten hjælper jer med at få jeres liv til at fungere godt, både privat og på arbejdspladsen, så I selv er lykkelige, jeres børn trives, og I har energi og glæde, hvor I kan skabe gode rammer for jeres familie.

Så hvorfor kan parterapi være godt for dit parforhold?

  • I lærer at forstå hinanden bedre
  • I skændes mindre og lytter mere
  • I bliver glade for hinanden igen 
  • I får lyst til at være sammen igen
  • I redder jeres ægteskab
  • I får et liv hvor I fokuserer på de rigtige ting, hvor jeres børn trives, hvor I selv er lykkelige, hvor I både får privatliv og arbejdsliv til at fungere

Parterapi hos Balanz 

Balanz i Århus tilbyder parterapi til par der er kørt fast og har brug for en effektiv støtte til at komme videre. Balanz indehaves af Certificeret (FADP) Coach og Psykoterapeut, Hafdís Æ. Hougaard, der med sin grunduddannelse i psykoterapi og psykoterapeutiske efteruddanelse omfattende af teori, egenterapi og supervision, lever op til de fastsatte standarder. 

Hafdís kan hjælpe jer uanset jeres situation, og har arbejdet med mange forskellige par med individuelle situationer, historier og udfordringer. Med Hafdís\’ hjælp, vil i lære at lytte til hinanden, og at have en dialog uden angreb eller tolkning. Hafdís har mange gode erfaringer med hendes klienter, og én af disse udtaler blandt andet:  

“Jeg kan varmt anbefale Hafdis. Hun er rigtig sød og god at tale med og man føler sig godt tilpas. Samtidig med det så er hun rigtig dygtig og professionel, og har givet mig rigtig mange gode redskaber med som hjælp. Og det har hjulpet rigtig meget”.

Hvis du ønsker at genoplive kærligheden i dit parforhold, så anbefaler vi dig at du kontakter Hafdís på tlf: +45 2174 0511 eller e-mail: hafdis@balanz.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *